Sarjana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
contoh sarjanawati

Sarjana yaiku sesebutan sing diwènèhaké marang wong kang pinter utawa ahli ing bidhangé, ananging kuwi mau definisi sing lawas. Saiki, gelar sarjana yaiku salah sawijining sesebutan kang diwènèhaké marang mahasiswa kang uwis ngrampungke salah sawijining program strata, biasané strata tingkat 1 (S1).[1] biasané ana pathokan minimal Sistem Kredit Semester (SKS) kanggo nemtokaké wates minimal supaya bisa ujian kanggo ngéntukaké sesebutan kuwi mau.[2]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sarjana&oldid=876381"