Saham

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Saham biasaé nunjuk marang bagéyan pamilikan sawijining perusahaan.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Perusahaan sepisanan sing ngetokaké saham kira-kirané yaiku Stora Kopparberg ing abad kaping 13.

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Saham&oldid=814523"