Sabu Kulon, Kupang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sabu Kulon

Peta lokasi Kecamatan Sabu Kulon
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Kabupatèn Kupang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Sabu Kulon iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Kupang provinsi Nusa Tenggara Timur.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Kupang
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sabu_Kulon,_Kupang&oldid=811817"