SARS

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

SARS utawa Severe Acute Respirotary Syndrom sing tegese Sindrom Sesak Nafas Akut iku panyakit sing disebabke virus kang jenenge Coronovirus sing biasane mung njalari lara flu biasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akeh kang klebon obat kimia sing ora alami.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SARS&oldid=831003"