Søren Kierkegaard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Søren Kierkegaard

Søren Kierkegaard ( 5 Mei 1813 - 11 November 1855 ) iku sawijining filsuf. Anggitane kang paling misuwur yaiku Frygt og Bæven.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Søren_Kierkegaard&oldid=821378"