Russell Crowe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Crowe in 2013

Russell Ira Crowe (lahir 7 April 1964) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Russell Crowe ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Russell_Crowe&oldid=864993"