Richard Griffiths

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Griffiths in 2007

Richard Griffiths (lahir 31 July 194728 March 2013) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Richard Griffiths ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Richard_Griffiths&oldid=864994"