Rakèt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rakèt badminton

Rakèt yaiku piranti kang digunakake jroning olahraga tenis lan olahraga liyané. Cabang olahraga kang migunakake rakèt kasebut olahraga rakèt.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rakèt&oldid=833307"