Rabka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rabka
POL Rabka-Zdrój COA.svg
Lambang Rabka
POL Rabka-Zdrój flag.svg
Flag Rabka
120px
Lokasi Rabka
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Malopolska
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rabka
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Rabka-Zdrój iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rabka&oldid=818233"