Pulo Nusa Penida

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bali Locator Topography.png

Pulo Nusa Penida yaiku sawijining pulo kang ana ing kidul-wétan Bali kang dipisahaké déning Selat Badung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Nusa_Penida&oldid=865060"