Provinsi Mendoza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mendoza

Peta Lambang
Peta Mendoza
Lambang Mendoza
(En detalle)
Bendera
Bendera Mendoza
(En detalle)
Ibu kutha Mendoza
Jembar wilayah:  
 - Total 148.827 km²
 - Departamento 18
Pedunung:  
 - Gunggung pedunung 1.579.651 (2001)
 - Kapadhetan pedunung 10,6 orang/km²
 - Tingkat buta huruf 4,8% (1995)
Demonim Mendocino/a
Wektu GMT-3
Gubernur Julio Cobos (UCR)
Situs resmi mendoza.gov.ar

Provinsi Mendoza iku sawijining provinsi Argentina sing jembar wilayahé 148.827 km² lan populasi 1.579.651 jiwa (2001). Ibu kuthané yaiku Mendoza.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Mendoza&oldid=827069"