Prastawa Tunguska

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wit-witan ing Tunguska

Prastawa Tunguska iku sawijining prastawa mistérius sing kadadéyan ing tanggal 30 Juni 1908 ing tlatah sing saiki diarani Krasnoyarsk Krai, Rusia cedhaking Kali Tunguska. Prastawa iki sawijining jeblugan gedhé sing déning akèh pihak diarani météor tiba, senadyan ora ana buktiné.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prastawa_Tunguska&oldid=814988"