Poniatowa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Poniatowa
POL Poniatowa COA.svg
Lambang Poniatowa
120px
Lokasi Poniatowa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Poniatowa
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Poniatowa iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Poniatowa&oldid=837933"