Polandball

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
User-generated representation of Polandball.

Polandball, uga ditepungi mawa jeneng countryball, iku sawijining internet meme sing digawé sawijining panganggo internèt lan asalé saka forum /int/ saka situs wèb Jerman Krautchan.net ing paruh kapindho taun 2009. Manifèstasi internet meme iki bisa ditemoni minangka komik-komik online. Ing komik-komik iki, negara-negara disajèkaké minangka paraga awujud bunder-bunder sing komunikasi nganggo basa Inggris sing ala. Komik-komik iki ngenyèk stéréotip negara-negara iki lan hubungan internasional. Gaya nggambar komik iki bisa diarani Polandball (senadyan Polandia ora dadi paraga komik iki) utawa countryball.


Réferènsi[sunting | sunting sumber]


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polandball&oldid=833799"