Pitulung:Konflik panyuntingan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Konflik panyuntingan iku kedadéyan nalika ana wong loro utawa luwih sing nyunting bebarengan marang sawijining kaca sing padha jroning wektu sing selang seling. Conto skenario:

  • Wati mencèt "sunting" ing sawijining kaca.
  • Budi mencèt "sunting" ing kaca kasebut.
  • Wati rampung nyunting lan ngeklik "Simpen kaca". Kaca kasebut kasimpen ing versi Wati.
  • Budi rampung nyunting lan ngeklik "Simpen kaca". Budi bakal nampa pesen: "konflik panyuntingan".

Kaca iki mbahas konflik panyuntingan lan carané ngatasi.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]