Pit statis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pit statis

Pit statis utawa sepédha statis iku sawijining piranti olahraga fitness sing rupané mèmper pit. Ing piranti gerakan awak sing mèmper karo gerakan menawa ngepit bisa dilakoni kanggo nglatih awak. Pit statis iki biasané kanggo nglatih jantung utawa cardiotraining.

Pit statis ing klub-klub fitness kwalitasé biasané luwih apik tinimbang sing didol kanggo bebrayatan umum.

Biasané bisa ditemtokaké menawa pit statis iku saya abot, dadi kwalitasé sangsaya luwih becik. Dadi tegesé wesi kanggo nggawé pit iki luwih akèh.

Jaman saiki pit statis biasa digawé ing China senadyan mèreké Amérika utawa Eropah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pit_statis&oldid=861239"