Piagam Atlantik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Winston Churchill's edited copy of the final draft of the Atlantic Charter.

Piagam Atlantik [[basa Inggris: The Atlantic Charter) iku sawijining cithak-biru donya sawisé Perang Donya II, lan minangka pondhasi tumrap prejanjèn lan organisasi internasional liyané kaya PBB, General Agreement on Tariffs and Trade (GATT), lsp.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piagam_Atlantik&oldid=822854"