Paul Cézanne

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paul Cézanne

Paul Cézanne (IPA: [pɔl se'zan]; 9 Januari 183922 Oktober 1906) iku sawijining seniman Prancis. Paul Cézanne bisa diarani sing mèlu ngrintis lan salah sijining pelopor jenis seni modèrn transisi saka abad kaping 19 menyang abad kaping 20. Saka gaya (Pasca-)Impressionisme menyang gaya Kubisme.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paul_Cézanne&oldid=815229"