Pantai Lovina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pantai Lovina nalika esuk dadi papan atraksi lumba-lumba

Pantai Lovina mujudake salah sijine papan wisata kang dumunung ing desa Kalibukbuk, kabupaten Buleleng Bali Lor.[1] .[2]

Pantai Lovina iku seje karo Pantai Kuta utawa Pantai Sanur kang trep kanggo dede.[2] Ing kene ora bisa kanggo dede jalaran akeh prau kang jejer ing pinggir pante.[2] Prau-prau iku dikanggokake kanggo ndheleng atraksi lumba-lumba nalika esuk-esuk.[2]

Wisata Lumba-lumba[sunting | sunting sumber]

Atraksi ngoyak lumba-lumba iki diwiwiti esuk umun-umun nalika jam 5.00 jalaran mamalia iku bakal ngatonake awake ing antarane jam 6.00 tekan jam 8.00 esuk. [1][2] Ing jam-jam iku, puluhan lumba-lumba bakal atraksi kanthi alami, ana kang mung nglangi,nanging na uga kang mlumpat-mlumpat.[1] Saliyane ndheleng atraksi lumba-lumba, para wisatawan uga bisa nyelem utawa snorkeling kanggo weruh kaendahaning taman laut Lovina.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d (id)Lovina (dipuntingali 7 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e (id)Pantai Lovina : Objek wisata pantai Buleleng Bali Utara (dipuntingali 7 Agustus 2011)


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pantai_Lovina&oldid=832065"