Pakunjaran

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pakunjaran iku papan tumrap wong sing ngayahi tindak kadurjanan dikurung lan diwatesi manéka kabébasané jroning wektu tinamtu. Pakunjaran umumé arupa institusi sing diatur déning pamaréntah lan dadi bagéyan saka sistem pengadilan kadurjanan sawijining negara, utawa minangka fasilitas kanggo nawan tawanan perang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakunjaran&oldid=833746"