Paku Alam VIII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
KGPAA Paku Alam VIII
KGPAA Paku Alam VIII
Raja Pakualaman.
Miyos Yogyakarta, 10 April 1910
Séda Yogyakarta, 11 September 1998
Jabatan

Lambang Pakualam.png Raja Pakualaman

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam VIII utawi Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Prabu Suryadilaga utawi Radèn Mas Harya Sularsa Kunta Suratna (miyos ing Yogyakarta, 10 April 1910 – séda ing Yogyakarta, 11 September 1998 kanthi yuswa 88 taun) inggih menika raja ingkang kaping wolu wonten ing puri utawi pura Pakualaman.

Galeri[sunting | sunting sumber]

Priksani ugi[sunting | sunting sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Paku Alam VII
Raja Kadipatèn Pakualaman
1937 - 1998
Dipunlajengaken
déning:
Paku Alam IX
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paku_Alam_VIII&oldid=830900"