Oriflame

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Oriflame inggih menika satunggaling prusahaan kosmetik alami saking Swedia. Madeg rikala taun 1967 ing Swedia. Mr. Jonas lan Rober af Jochnick inggih menika ingkang madegaken perusahaan menika.

Oriflame ing Indonesia[sunting | sunting sumber]

Oriflame mlebet ing Indonesia kawit taun 1987 lan wonten ngandhaping PT. Orindo Alam Ayu.

Konsultan Oriflame Oriflame nyade produk-produkipun kanthi tenaga langsung. piyambakipun angsal opah saking sedaya sadean kanthi pribadhi lan angsal opah saking sadean satunggal tim.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Formulir Pendaftaran Oriflame[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oriflame&oldid=834752"