Oid, Mortales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Oid, Mortales iku lagu kabangsané Argentina.

Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oid,_Mortales&oldid=812430"