Mitologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mitologi miturut Kamus Besar Basa Indonesia (1997) inggih menika ngelmu awujud sastra ingkangisine prakawis konsepsi lan dongeng suci ingkang wonten gegayutanipun kaliyan Dewa-dewa lan makhluk halus ing kabudayaan masyarakat tinentu.

Ing kaca iki uga ana artikel parakawis:


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mitologi&oldid=805091"