Michael Jackson

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jackson ing 2003

Michael Joseph Jackson (Gary, Indiana, AS, 29 Agustus 1958Los Angeles, AS, 25 Juni 2009) iku sawijining penyanyi pop légendaris saka Amérika Sarékat. Dhèwèké nduwé peparab "Raja Musik Pop" (King of Pop). Salah siji albumé yaiku Thriller yaiku album musik sing suksès dhéwé sadonya. Michael Jackson iku penyanyi kulit ireng kapisan sing nduwèni penggemar saka kabèh suku bangsa, ya wong putih, ya wong ireng.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michael_Jackson&oldid=882669"