Międzyrzec Podlaski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Międzyrzec Podlaski
POL Międzyrzec Podlaski COA.svg
Lambang Międzyrzec Podlaski
120px
Lokasi Międzyrzec Podlaski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Międzyrzec Podlaski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Międzyrzec Podlaski iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.