Metropolitan Opera

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Metropolitan Opera House ing Lincoln Center for the Performing Arts, dideleng saka Lincoln Center Plaza

Metropolitan Opera yaiku sawijining gedhung opera kang dibangun taun 1883. Gedhong iki uga kalebu gedhung opera sing paling tuwa ing donya. [1][2] Gedhung iki ana ing Lincoln CenterIng.[3] taun 1995, Metropolitan Opera dianyari kanthi unsur modern. [1][2]Bagian auditoriom ditambah layar LCD ukuran cilik, ing saben bagian mburi kursi uga bisa nampilake terjemahan teks kang diwenehi jeneng Met Titles. [1]Auditoriom ing Metropolitan Opera iku uga kalebu auditoriom sing paling gedhe sedunia, lan nyediakake 4000 kursi kanggo penontone.[1][2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d (id) uniknya.com Diundhuh tanggal 12 Agustus 2011
  2. ^ a b c (id) kaskus.us Diundhuh tanggal 12 Agustus 2011
  3. ^ (id) inspirasidaily.com Diundhuh tanggal 12 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Metropolitan_Opera&oldid=837291"