Mayu Watanabe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mayu Watanabe
渡辺麻友

Latar wuri
Alias Mayuyu (まゆゆ?)
Lair 26 Maret 1994 (umur 20)
Asal Prefektur Saitama, Jepang
Génré J-pop
Taun aktif 8 April 2007 - saiki
Label AKS
You! Be Cool/King Records
Pony Canyon
Sony Music Records
Magepokan karo Watarirouka Hashiritai AKB48
Situs wèb www.watanabemayu.jp


Mayu Watanabé (渡辺 麻友 Watanabé Mayu?, lair 26 Maret, 1994 ing Prefecture Saitama) yaiku salah sijiné anggota saka grup idola AKB48 ing Team A. Sakliyané iku déwéké uga dadi anggota unit Watarirouka Hashiritai posisi tengah ngarép , lan anggota Team Dragon. Duwéni jénéng liya yaiku Mayuyu.

Karir[sunting | sunting sumber]

Mayu Watanabé "Hikaru Monotachi" (dirilis 21 November 2012), wés kedol nganti 92.000 kopi ing minggu kapisan iso ing dhuwur tangga tembang Oricon mingguan kanggo minggu tanggal 3 Desember. Déning single sedurungé, "Synchro Tokimeki" (dirilis ing Sasi Februari) lan "Otona Jelly Beans" (dirilis ing sasi Juli), manggon ing urutan 2 lan 3 ing chart mingguan Oricon . Sakwisé Maéda Atsuko iku "Flower" (Juni 2011), Itano Tomomi s "Fui ni" (Juli 2011), lan Sashihara Rino "Ikujinashi Masquerade" (Oktober 2012), Watanabé yaiku penyanyi solo AKB48 kang paling dhuwur posisiné. "Hikaru Monotachi" diatur déning artis vocaloid Hachioji P, lan ilustrasi kanggo visual déning Aki Akané.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Singel solo[sunting | sunting sumber]

  1. Hikaru Monotachi
  2. Koio fun Jatta
  3. Sayonara no Hashi
  4. Hikaru Monotachi (instrumental)
  5. Koio fun Jatta (instrumental)
  6. Sayonara no Hashi (instrumental)[1]

Karo AKB48[sunting | sunting sumber]

Singel digital

Karo Watarirouka Hashiritai 7[sunting | sunting sumber]

Teater[sunting | sunting sumber]

Team B 1st Stage "Seishun Girls"
  1. "Ame no Dōbutsuen" (雨の動物園?)
  2. "Fusidara na Natsu" (ふしだらな夏?)
Team B 2nd Stage "Aitakatta"
  1. "Nageki no Figure" (嘆きのフィギュア?)
  2. "Nagisa no Cherry" (渚のCHERRY?)
  3. "Senaka Kara Dakishimete" (背中から抱きしめて?)
  4. "Rio no Kakumei" (リオの革命?)
  5. "Skirt, Hirari" (スカート、ひらり?)
Team B 3rd Stage "Pajama Drive"
  1. "Pajama Drive" (パジャマドライブ?)
Team B 4th Stage "Idol no Yoake"
  1. "Zannen Shōjo" (残念少女?)
Theatre G-Rosso "Yume o Shinaseru Wake ni Ikanai"
  1. "Hajimete no Jelly Beans" (初めてのジェリービーンズ?)
Team B 5th Stage "Theater no Megami"
  1. "Hatsukoi yo Konnichiwa" (初恋よ こんにちは?)

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Drama[sunting | sunting sumber]

Acara varietas[sunting | sunting sumber]

  • AKB Nemousu Terebi (AKBネ申テレビ?) (2008- )
  • AKBingo! (2008- )
  • Shūkan AKB (週刊AKB?) (2009- )
  • Naruhodo High School (2011- )

Media[sunting | sunting sumber]

Radio[sunting | sunting sumber]

  • AKB48 Ashitamade Mōchotto (AKB48明日までもうちょっと。?) (Nippon Cultural Broadcasting, 2008- )
  • Watarirouka Hashiritai no Aoi Mirai e Hatsukoi Dash! (渡り廊下走り隊の青い未来へ初恋ダッシュ!!?) (Nippon Cultural Broadcasting, 3 Januari 2009-27 Juni 2009)

Buku foto[sunting | sunting sumber]

  • B.L.T. U-17 Summer (7 Agustus 2008)
  • B.L.T.U-17 Vol.11 Sizzleful Girl 2009 Summer (5 Agustus 2009)
  • Mayuyu (渡辺麻友1stソロ写真集「まゆゆ」?) (13 Mei 2011) solo


Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.mayuwatanabe.com(ditingali tanggal 29 November 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mayu_Watanabe&oldid=877722"