Matématika terapan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Matematika terapan iku cabang matematika sing kagandheng karo teknik matematika sing dipigunakake jroning aplikasi ilmu matematika tumrap domain sing liya. Matematika terapan mahepokan karo panggunaan alat matematika abstrak kanggo mecahske masalah-masalah konkrit jroning elmu kawruh, bisnis, lan wilayah liyane.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]