Mark Wahlberg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wahlberg, 2012

Mark Robert Michael Wahlberg (lair ing Amerika Serikat, 5 Juni 1971; umur 43 taun)) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mark_Wahlberg&oldid=837776"