Marco Andretti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Marco Andretti

Marco Andretti di Indianapolis Motor Speedway tahun 2009
Kewarganegaraan Amerika Serikat
Gegandhèngan karo Mario Andretti (grandfather)
Michael Andretti (father)
John Andretti (cousin)
Aldo Andretti (great uncle)
Adam Andretti (cousin)
Jeff Andretti (uncle)
IndyCar Series 2014
Mangsa dhebut 2006
Tim saiki Andretti Autosport
Montor no. 25
Start 119
Menang 2
Pole 2
Lap paling cepet 6
Asil paling apik 7th ing 2006 & 2008

Marco Michael Andretti (lair ing Trenton, New Jersey, 13 Maret 1987; umur 27 taun) yaiku sawijining pembalap mobil profesional saka Amerika Serikat. Saikine dheweke mbalap ing ajang IndyCar Series.

Marco yaiku pembalap generasi kaping telu saka kulawarga balap Andretti. Simabh kakunge yaiku Mario Andretti, juara dunia balap F1. Bapake Marco yaiku Michael Andretti kang uga duweni tim balap Andretti Autosport.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marco_Andretti&oldid=863073"