Malaya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Féderasi Malaya utawa luwih ditepungi minangka Pasekuton Tlatah Melayu (jroning tulisan Jawi: ڤرسكوتوان تنه ملايو), dibentuk nalika taun 1948 lan kapérang saka loro pamukiman Britania: Penang lan Melaka ditambah karo sanga negeri Melayu (sing dipréntah para Sultan).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malaya&oldid=749069"