Majalah Basa Jawa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Majalah utawa kalawarti Basa Jawa wis ana sadurungé Indonesia mardhika. Akèh sing wis mati nanging ana uga kang isih terbit tekan dina iki. Ing antarané médhia-médhia iku antara liya:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Majalah_Basa_Jawa&oldid=678413"