Małogoszcz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Małogoszcz
POL Małogoszcz COA.svg
Lambang Małogoszcz
120px
Lokasi Małogoszcz
Katrangan cekak
Provinsi: Salib Suci
Jembar: 9,61 km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Małogoszcz
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Małogoszcz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Małogoszcz&oldid=817845"