Mỹ Thủy

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mỹ Thủy kuwi sawijining kutha ing Provinsi Quang Binh, region Bac Trung Bo, Vietnam tengah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mỹ_Thủy&oldid=829029"