Limburg (Belgia)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Limburg
(Basa Walanda: Limburg)
(Basa Prancis: Limbourg)
Flag of Limburg (Belgium).svg Limburg B wapen.svg
Negara Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Region Cithakan:BE-VLG
Ibu kutha Hasselt
Area 2,414 km²
Populasi 1/1/2008 826,690
Kapadhetan 333 / km²
Gubernur Herman Reynders
BelgiumLimburg.png
Official Site

Limburg (Perancis Limbourg) iku sawijining provinsi Flandria, ing negara Belgia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Limburg_(Belgia)&oldid=876159"