Kudhéta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kudhéta (saka basa Prancis: coup d'état, maknané anteman marang negara), iku sawijining "panggulingan kakuwasan" utawa "rampas kakuwasan" sacara peksa, déning golongan tinamtu jroning sawijining negara.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kudhéta&oldid=868994"