Komisi Yudisial

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Komisi Yudisial iku lembaga negara sing dibentuk miturut UU no 22 taun 2004 sing fungsiné ngawasi perilaku hakim lan ngusulaké jeneng calon hakim agung.

Komisi Yudisial dumadi saka pitung anggota, sing wektu iki diwengku déning:

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Komisi_Yudisial&oldid=821573"