Kenny G

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kenny G

Latar wuri
Jeneng Kenneth Gorelick
Alias Kenny G
Asal Ann Arbor, Michigan Amerika Serikat
Génré Smooth jazz
Adult contemporary
Pegawéyan musisi
panyerat lag
Instrumèn Soprano saxophone
Alto saxophone
Tenor saxophone
Flute
Taun aktif 1982 – Samenika
Label Arista (1982 – samenika)
Situs wèb www.kennyg.com

Kenneth Gorelick (lair 5 Juni 1956; umur 58 taun), kondhang wonten ing masyarakat kanthi asma Kenny G. Samenika piyambakipun dados musisi ingkang ngasta saksofon saking Amerika Serikat. Kenny miyos wonten ing kutha Seattle, kulawarga Yahudi. Piyambakipun nggagem asma kasebat nalika miwiti padamelan musisi profesional, wonten ing yuswa 17 taun.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Studio albums[sunting | sunting sumber]


Album Holiday[sunting | sunting sumber]

Album Live[sunting | sunting sumber]

Album Greatest hits[sunting | sunting sumber]

Album Campuran[sunting | sunting sumber]

Samak Album[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kenny_G&oldid=833671"