Kategori:Operasi militèr

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Operasi militèr.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Operasi militèr ing Wikimedia Commons.

Subkategori

Kategori punika namung ndarbèni subkategori ing ngandhap punika.