Kasus nominatif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngèlmu linguistik, kasus nominatif iku subjèk utawa pokok ukara mawa katrangané. Katrangané iki kerep tanpa tembung kriya panyambung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_nominatif&oldid=829686"