Kasus génitif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngèlmu linguistik, kasus génitif biasané dienggo nandhani milik utawa darbé. Nanging terkadhang kasus iki uga dienggo nandhani tembung "kanggo" utawa "marang". Ing Basa Sangskreta kerep uga dienggo minangka kasus absolut: senadyan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_génitif&oldid=829695"