Kasus akusatif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngèlmu linguistik, kasus akusatif iku kasus kanggo nandhani objèk langsung saka sawijining tembung kriya transitif.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_akusatif&oldid=837121"