Kapribadèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kapribadèn (utawa ing basa Inggris: personality) yaiku salah siji unsur tindak tandhuk.[1] Miturut téori psikologi kang asalé saka konsèp médis kuna.

Jinising[sunting | sunting sumber]

Kapribadèn iku diperang dadi papat sipat utawa watak, yaiku

  1. Sanguinis[2]
  2. Melankolis
  3. Koleris
  4. Phlegmatis.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id) Tipe Kapribadhen (dipunundhuh tanggal 31 Maret 2011).
  2. ^ a b Littaeur, Florence. 1996. Personality Plus. Jakarta: Binarupa Aksara. Hal: 2
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapribadèn&oldid=865232"