Kano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kano

Kano iku wangun prau cilik lan ciut, kang bisa digerakake déning tenanga manungsa uga bisa di wenenhi layar.Wujud kano kang aneka rupa kayata wangun lanjip kang ana ing pucuk ngarep lan mburi uga kabukak ing bagean ndhuwur lan bisa uga diwenehi tutup. Kano kang migunakake tenaga manungsa bisa dilakokake déning piranti biyantu kayuh.


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kano ing Wikimedia Commons.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kano&oldid=833274"