Kalwaria Zebrzydowska

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kalwaria Zebrzydowska
POL Kalwaria Zebrzydowska COA.svg
Lambang Kalwaria Zebrzydowska
POL Kalwaria Zebrzydowska map.svg
Lokasi Kalwaria Zebrzydowska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalwaria Zebrzydowska
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kalwaria Zebrzydowska iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.