Kali Volga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kali Volga.

Volga (Basa Rusia: Волга, Tatar Sirilik: Идел, Latin: İdel) iku Kali paling dawa ing Eropah. Kali iki mili saka Rusia mangulon, lan dianggep minangka kalin nasional Rusia. Sewelas saka rongpuluh kutha paling gedhé Rusia, klebu ibukuthané, Moskwa, dumunung ing gisiking kali Volga.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kali Volga ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Volga&oldid=822121"