Kalawarti Forbes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Forbes

Gedung Forbes ing Fifth Avenue ing New York City (saiki duwèké New York University)
Editor-in-chief Steve Forbes
Pisanan kababar 1917
Negara Cithakan:Bendera united states
Markas Kutha New York
Basa Inggris
Situs web forbes.com

Kalawarti Forbes iku sawijining Kalawarti bisnis lan finansial Amérika Sarékat sing diadegaké ing taun 1917 déning B.C. Forbes. Sawisé tilar donya ing taun 1954 lan putra Bruce ing taun 1964, kalawarti iki misuwur déning sang putra kaloro Malcolm Stevenson Forbes, sing akrab diundang Malcolm Forbes (19171990). Wektu iki, parusahan kasebut lan kalawartiné dipimpin Malcolm Stevenson Forbes Jr., (Steve Forbes) (1948–), lan sedulur-seduluré.

Kalawarti iki nduwèni markas ing Fifth Avenue ing New York City.

Forbes misuwur kanthi dhaptar-dhaptar parusahan lan wong-wong paling sugih ing donya, antara liya Forbes 500 (parusahan paling sugih ing donya), Forbes 400 (pengusaha paling sugih ing Amérika Sarékat), World's Richest People (dhaptar wong-wong paling sugih ing donya).

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kalawarti_Forbes&oldid=826193"