John Goodman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
John Goodman
Lair 20 Juni 1952 (umur 62)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor lan pembawa acara

Jonathan Stephen "John" Goodman (lair ing Amerika Serikat, 20 Juni 1952; umur 62 taun)) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Goodman&oldid=874578"