Jacques Cartier

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Jacques Cartier (14911557), punika satunggiling navigator kaliyan panjlajah Prancis. Piyambakipun ingkang manjlajahi tlatah Kanada. Lajeng mamanggihaken lèpèn ingkang sapunika dipunwastani lèpèn St. Lawrence.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jacques_Cartier&oldid=816789"